Eng. Cristian Vicas

header
Teaching -> Programarea Calculatoarelor

Programarea Calculatoarelor

Curs

Aici gasiti materialul de curs .

PDF-ul este in lucru, asa ca mai pot aparea modificari. Cand va pregatiti pentru un curs, deschideti tot timpul o copie proaspata a documentului (faceti refresh la pagina de 4-5 ori inainte sa dati click pe download)

Material video

Pentru unele sectiuni din curs exista material video ajutator. Atentie, acesta NU este exhaustiv. Materialul scris ramane referinta pentru invatare si evaluare.

Materialul il puteti urmari cam de pe orice dispozitiv (Cautati pe lbry.com). Teoretic, daca va faceti cont pe platforma la ei (odysee.com sau lbry.tv) nu ar trebui sa aveti parte de placerea reclamelor.

Preferabil sa folositi un dispozitiv pe care sa puteti scrie lejer cod. Materialul are intrebari la care e important sa raspundeti cu "capul vostru" si nu doar sa dati play in continuare.

Video-urile sunt narate in ritm ardelenesc. Simtiti-va liberi sa folositi controlul vitezei (merge pana la 2x) si butoanele de skip.

Recomandarea este sa va concentrati la ceea ce se intampla pe ecran. Puneti pauza cand simtiti ca sunteti saturati de informatii si luati o pauza de 5 minute, dupa care reveniti.

Material din curs

Alte materiale


Laborator

Aici gasiti materialul de laborator .

Materialul de laborator este si el in lucru. Deschideti o copie proaspata inainte de a va apuca de lucru.

Last update: Tue, 2020 Oct 20